Nieuwsbrief september 2016

Beste Dropper en Dropster,

Het seizoen is al een paar weken aan de gang en we komen stilaan op kruissnelheid. In deze nieuwsbrief zit ook een minder aangenaam deel, namelijk de ledenbijdrage voor het seizoen 2015-2016.

Niettegenstaande, het rode saldo op onze balans van vorig seizoen, werd bet basislidgeld niet verhoogd. Wel werden de bijkomende jeugdtrainingen met 10€/training naar boven aangepast.

Natuurlijk blijven voor de leden de gebruikelijke kortingen van toepassing: wie betaalt vóór 31 oktober, mag voor elk lid 5€ aftrekken en per familie zijn er eveneens kortingen: 5€ voor het 2de lid, 10€ voor het 3de lid en vanaf het 4fde 15€. Conclusie… sluit dus met zoveel mogelijke gezinsleden aan…hoe meer hoe meer korting!

Natuurlijk is er ok aandacht voor andere punten, zoals de BMW-cup voor de jeugd die dit jaar door Drop wordt georganiseerd op

24 oktober, de start van de initiatiecursus op 27 september aanstaande (van 18.00 tot 19.30u.).

Die dag start ook het ‘badmintonsporteluur’, een uitnodiging voor alle 50-plussers die eens willen proven van de badmintonsport. Dit wordt georganiseerd door de Gemeente Merchtem in samenwerking met Badminton Vlaanderen en Drop Merchtem.

Hopelijk tot zeer binnenkort

Namens het bestuur, groetjes,

Guido MELIS
Voorzitter DROP-Merchtem
0478 98 12 53
guido.melis@telenet.be

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: